G-nest

18-3-2024 Zijn we met Djoy (Shamrock Reds Dailey Joy) naar België geweest voor een dekking met de charmante en lieve reu Ugo (Fionnan Dream Stars Vote for president).

16-04-2024 Yesss!! Vanmorgen geweest voor een echo en Djoy is drachtig!!!!

18-05-2024 Onze Djoy is na een lange aanloop bevallen van 5 reutjes en 5 teefjes!! Met geboortegewichten tussen de 380 en 507 gram heeft ze er hard voor moeten werken! Maar wat is het een trotse en relaxte mama!

25-05-2024

Zoals beloofd de wekelijkse update van het Shamrock Reds G nest , Shamrock Reds Dailey Joy ( Djoy) x Fhionnan Dream Stars Vote for president ( Ugo).

Pups zijn vandaag precies 1 week oud! Ze groeien als kool! Ze zijn bijna allemaal al in gewicht verdubbeld! Ze doen dan ook nog niets anders dan drinken en slapen en weer opnieuw! Djoy is dan ook een super mama! Ze is heel zorgzaam en poetst wat af. Als ze even uit de kist is en de pups maken geluid weet ze geen raad om weer terug te gaan. De eerste dagen kwam ze sowieso amper de kist uit alleen om even gauw te plassen en dan gauw weer terug!

Geniet weer van de foto’s!

01-06-2024

Pups Djoy x Ugo 2 weken oud alweer!.

En wat gaat die ontwikkeling snel! De oogjes zijn open en ze beginnen nu ook echt die achterhand eronder te zetten. Ook beginnen ze een beetje met elkaar te spelen.

Ze hebben vanmorgen de eerste ontworming gehad en dat is natuurlijk helemaal niet lekker!

Ook zijn de nageltjes geknipt want die scherpe haakjes zijn niet echt prettig voor mams Djoy.

Vanaf nu worden ze steeds leuker!!

08-06-2024

Pups Djoy (Shamrock Reds Dailey Joy) x Ugo (Fhionnan Dream Stars Vote for President) 3 weken oud alweer! En wat gaat het snel!. Het zijn al echte hondjes nu. Het scharrelt al lekker door de bak. Ze beginnen al echt een beetje met elkaar en de speeltjes te spelen. Sommige plassen al keurig op de krant. Ook zijn we sinds gisteren begonnen met een beetje brokkenpap. De meeste hebben dat gauw door en een paar moeten er nog een beetje aan wennen. Dat komt best goed! Maar bovenal zijn het ook nog baby,s die ook nog veel slapen.

Geniet weer van de foto’s!

15-06-2024

Pups Djoy x Ugo 4 weken oud alweer!! De update is even wat vertraagd vanwege een druk weekend! Er is al veel puppy bezoek geweest. Deze week is vooral een week van dingen ontdekken en de wereld vergroten. Zo wordt er al goed brokken pap gegeten en hebben ze ook kennis gemaakt met vlees. Nou daar hoefde ze eigenlijk niet echt aan te wennen want dat viel gelijk goed in de smaak! Wat minder in de smaak viel was de tweede ontworming! Maar ja wat moet dat moet! Ook is de werpkist inmiddels vergroot en open gezet zodat ze lekker op deel kunnen spelen. De eerste keer was natuurlijk spannend maar als er 1 schaap over de dam is…. Ook staat de puppy ren buiten al klaar. Maar dan moet eerst wat droger weer worden natuurlijk!